Weekendreiser

Vil du reise på weekendtur med karakter? Da er du hjertelig velkommen til Hideaways, vi er spesialister på reise til storbyer, hvor du bor i nøye utvalgte hoteller, som alle er håndplukket.

Hva er ingrediensene for en vellykket weekendreise? Foruten å være krydret med shopping, kultur og gastronomi - hva er prikken over i`en, som gjør at vi utpeker byer som London, Barcelona og andre europeiske og globale metropoler til våre personlige favoritter? Vi har vært på jakt etter å finne svaret på det spørsmålet, og du kan lese mye mer om de store byene i vårt program under hver destinasjon. Men først og fremst vet vi at våre gjester leter etter:

  • Kort reisetid
  • Severdigheter innen gangavstand
  • Godt vær
  • God mat

Europa har en rekke svært spennende byer som du kan besøke igjen og igjen uten risiko for mangel på opplevelser. I Hideaways-søkemotor finner du billige flybilletter fra alle flyselskaper - enten direkte eller med mellomlanding - fra flyplassene i Oslo, Stockholm og København. Når du bestiller din wekendreise som en kombinasjon av flybillett og hotell, blir du også automatisk sikret med reisegarantien. Ta en kikk på våre håndplukket hoteller nedenfor, eller les mer om de mest populære byene i Europa.

Les mer

Hvor skal jeg reise på weekendreise?

På Hideaways er vi spesialister på å finne mindre og unike hotell i de store byene. Her kan du være sikker på at du får en sentral beliggenhet som gjør det lettere å oppleve byen - ofte med muligheten til å gå til de forskjellige severdighetene. Det er mange fordeler med å bestille helgetur gjennom reisebyrå, og på Hideaways kan du tilpasse ferien din etter dine egne ønsker og samtidig nyte vår erfaring med å finne gode hoteller. Ja, og selvfølgelig får du også en trygghet både før, under og etter reisen, når du setter sammen en pakkereise med både flyreiser og hoteller.

Bo på hoteller som ligger i sentrum

Som du nok allerede har gjennemskuet, så bruker vi hos Hideaways stort sett all vår tid på å reise rundt til storbyer for å håndplukke de beste hotellene. Det er ikke nødvendigvis bare 4- og 5-stjerners hoteller, men hoteller som ligger sentralt og ofte i hjertet af sentrum, hoteller som får gode anmeldelser og har det lille ekstra i forhold til pris og kvalitet. Du kan alltid lese en personlig og ærlig beskrivelse av storbyhotellene her på siden og få tipps til opplevelser i nærheten av hotellet. Har du bruk for hjelp til å finne akkurat det hotellet som oppfyller dine behov, er du alltid velkommen til å kontakte oss for personlig betjening. Er du ute etter en luksusferie, les mere om våre luksusreise med Hideaways.

Fleksible pakkereiser - Den billigste weekendreisen

Du kan reise på weekendreise med Hideaways akkurat når du ønsker, og vil du kun bestille opphold, kan du selvsagt også det. De fleste som reiser med oss velger en pakkereise inkl. fly, hotel og evt. transfer fra flyplassen. I tillegg til det er det enkelt å bestille alt samlet, og det er ofte også det billigste, samt får du tryggheten med på kjøpet. Hideaways Reise har gitt garanti gjennom Chamber Colleges reisegarantifond og følger selvfølgelig også pakkereisen.

Pakkereise med fly og hotell

Direkte fly gir mest tid på reisemålet

De fleste som reiser på en storbytur er borte i 3, 4 eller 5 dager, og her spiller tiden en enda større rolle enn om man for eksempel er borte på en strandferie i en eller to uker. På Hideaways kan du reise i nøyaktig antall dager du ønsker. På alle storbyreiser tilbyr vi tilbyr frie avreisedag, og du kan fly fra alle flyplasser i Norge. Fra Garderboen og Flesland har du direktefly til de fleste større byer, og det samme gjelder flyplassen i Hamburg. Du kan velge å fly med vanlige flyselskaper som SAS, Lufthansa eller KLM, men også lavprisflyselskap som Norwegian, Ryanair, Eurowings, Wizzair, easyJet og Vueling.

Hvordan finner jeg de beste prisene på en weekendreise med fly?

Det er mange tilbud på flyreiser, men ofte blir de gitt med forutsettning om at du reiser til bestemte tider eller med spesielle regler. Det er også mulig å se på restreiser og siste øyeblikk tilbud på weekendreise, men ofte er det faktisk bedre å sette seg ned og se hvor du vil reise, om du kan finne et godt hotell og et billig fly, og det sett sammen til en pakkereise. Da risikerer du ikke å få flyet kansellert på grunn av for få registreringer, eller at du må reise på ubehagelige tider.

Weekendreiser i påsken

Påsken er absolutt høysesong når det gjelder weekendreiser. Dette er delvis fordi vi i Norge har en lang skoleferie rundt påske, men også fordi vi får muligheten til å møte våren på noen av de mest populære destinasjonene - f.eks. Paris, Barcelona og Roma, hvor du kan oppleve deilige temperaturer hvis påsken er sen. De deilige temperaturene gjør det hyggelig å spasere rundt, og du kommer lett opp i over 20 kilometer om dagen - noe som er problematisk om sommeren når det noen ganger kan bli veldig varmt!

Velkommen på storbyferie med Hideaways!

>> Les også om weekendreiser med Hideaways

Les mer