Landlig idyll

Vi i Hideaways har atskillige hoteller og ferieleiligheter med strålende beliggenheter i idylliske omgivelser - ofte med fortryllende utsikter over Atlanterhavet, vinmarker, olivenlunder, fjellandskaper eller Middelhavskysten. 

Alle våre hideaways som har fått plass i reisetemaet "landlig idyll" nyter godt av å ligge i et område der ordet "masseturisme" fremdeles er et fremmedord. Ofte ligger disse hotellene innenfor relativt kort kjøreavstand fra noen av områdets største severdigheter og populære attraksjoner, og vi mener derfor at du får det beste fra to verdener da du fortsatt kan være "turist" i den grad det passer deg, men når du kommer hjem igjen til hotellet ditt etter en opplevelsesrik utfluktsdag, kan du slappe av i rolige og pittoreske omgivelser. 

Vi har et bredt utvalg av "landlig idyll"-hoteller på alle våre reisemål - fra et typisk og enkelt agriturismo til mer luksuriøse hideaways. Uansett hvilken type og standard som passer best for deg har flesteparten av hotellene og ferieleilighetene under dette temaet utendørs svømmebasseng, og flere har også restaurant m.m. Les mer under fasiliteter på hvert hideaway, og se de aktuelle fasilitetene på disse landlige hotellene - og pass på: Det er fort gjort å la seg friste :)