Kjør-selv-ferie

En kjør-selv-ferie er noe for seg selv, for det gir deg en frihet og mulighet for opplevelser som du ikke får når du reiser med fly. I tillegg foregår det i ditt eget tempo. 

Vi har gjort det lettere for deg ved å plukke ut de håndplukkede hotellene og feriehusene som ligger i kjøreavstand fra Norge. Når du søker på datoer kan du bl.a. sortere hotellene etter pris, land, reisemål og kategori slik at du på enklest måte kan finne det perfekte hideaway-stedet for deg. 

Reisemål til en kjør-selv-ferie

Italia og Frankrike er de mest populære kjør-selv-destinasjonene for nordmenn. Det skyldes naturligvis at landene ligger innenfor en overkommelig kjøreavstand fra Norge, samt at været er forholdsvis stabilt for dem som er glade i sol og sommer. 

Men også Kroatia blir stadig mer populært, og det er ikke uten grunn. Her finner du nemlig mye av det vi alle er på jakt etter på en søreuropeisk ferie, med alt fra hyggelige middelalderbyer til krystallklart vann og lekker mat og vin. Dessuten ligger Kroatia i ca. samme avstand fra Norge som Nord-Italia, så det er heller ikke noe problem å kjøre selv til Kroatia. 

Blant de italienske reisemålene mange drar på kjør-selv-ferie til er Toscana, Liguria, Gardasjøen og Umbria, men flere og flere velger også å reise til regioner som Veneto og Piemonte.

På alle destinasjonene finner du herlige, håndplukkede feriehus og hoteller til både familier og par. 

Les mer