Familieferie sydpå

Hideaways' familieferier er satt sammen slik at det er rikelig med opplevelser både for barn, voksne og barnslige sjeler. En god familieferie skal gjøre alle aldersgrupper tilfredse, uansett hvor mange eller hvor få barnefasiliteter som finnes. 

En opplevelse er alltid bedre når man deler den med sine kjære. Og en familieferie er et deilig avbrekk fra en travel hverdag - endelig kan hele familien oppleve og slappe av sammen! Alle hotellene i Hideaways' program for familieferier er barnevennlige, og en ferie på et hideaway er en deilig måte å tilbringe tid sammen. Barna kan ha like mye bruk for å komme seg litt vekk som oss voksne, og på en familieferie blir familien mer sammensveiset gjennom felles opplevelser og avslapning - en direkte motsetning til den travle hverdagen hjemme med fritidsaktiviteter, skole og arbeid. 

Hvor kan man dra på familieferie?

Noen destinasjoner er naturligvis mer opplagte for en familieferie enn andre. Her kan man bl.a. ta høyde for transporttid, havdybde og mye mer, men det viktigste er at det passer for akkurat deg og din familie. Italia har gjennom flere tiår vært et av de mest populære reisemålene for norske familier, bl.a. takket være fornuftige priser, de svært barnevennlige strendene og muligheten for å kjøre dit selv - og det gjør jo ingenting at de har funnet opp både pasta og pizza, som er populære retter blant store og små. Spania er også en soleklar favoritt, med klassiske reisemål som Mallorca, Costa del Sol og Costa Blanca, som alle ligger innenfor en 5-timers flytur fra Norge.

Når du har valgt destinasjonen er det på tide å velge et hotell som passer til din familieferie. Et ufravikelig krav fra barna er ofte at det er minst ett basseng på stedet, og gjerne flere forskjellige så det er noe for barn i forskjellige aldre. Dersom hotellet i tillegg ligger tett på stranden og familievennlige restauranter kan det nesten ikke gå galt.

Se våre spesielt utvalgte hideaways for familier i Italia, Frankrike, Spania, Hellas og Portugal nedenfor, og la gjerne barna være med og velge - med mindre du planlegger en overraskelse. Her finner dere noe for enhver smak, og helt sikkert også noe for deg. Gi din familie den ferien de fortjener. Den største gleden er å se barna nyte ferien sin!

Husk at du alltid kan sende oss en forespørsel om du har spesielle ønsker til din familieferie. Det kunne f.eks. være en aktiv familieferie eller en ferie med all inclusive - vi har hoteller som kan levere det meste. Når du bruker søkemotoren på Hideaways.no kan du alltids også bruke filteret "familieferie" for å finne et bra hotell som er spesielt velegnet for barnefamilier på tur. 

Les mer om familieferie her: 

>> Familieferie i Italia
>> Familieferie i Spania
>> Familieferie i Portugal
>> Familieferie i Hellas

Les mer