Reiser til hele verden med Hideaways

Hideaways gir deg reiser til nettets beste priser kombinert med full Reisegaranti. Reis med rutefly fra Oslo, Torp, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø -  eller kjør selv og book et av våre utvalgte hoteller. 

På Hideaways.no finner du noe for enhver smak. Du kan finne billige reiser med lavprisfly til europeiske badestrender og luksusreiser til eksotiske himmelstrøk med innkvartering på 5-stjernershoteller med all inclusive og overdådige omgivelser. Bruk Hideaways når du skal planlegge sommerferie, storbyreiser, wellness og mye annet. Hvor skal du reise neste gang?Fleksible reiser til spennende destinasjoner

Når du skal velge hvor din ferie eller rundreise med bil skal være kan du hos Hideaways velge reiser til flere av de mest populære, søreuropeiske reisemålene. I Portugal tilbyr vi bl.a. reiser til Madeira, Algarve, Dourodalen og Lisboakysten. I Italia har vi bl.a. Sardinia, Sicilia, Toscana og Umbria på programmet. I Spania tilbyr vi hideaways på Mallorca og Gran Canaria, samt i Andalusia. Tyrkia har en av de mest spennende storbyene i Europa, og du kan med Hideaways bo helt sentralt i den pulserende storbyen Istanbul.

Frankrike er en historie for seg - her har vi valgt å kikke mot sør og den gamle provinsen Provence, som er fylt med skjønne hideaways, spredt utover landskapet og i sjarmerende byer. Sist, men ikke minst kan du også reise med Hideaways til Grækenland, hvor klassikeren Kreta naturligvis er med på listen.

Når du reiser med oss, får du bl.a.:

 • Forførende matopplevelser i Italia
 • Amalfikysten, Sicilia, Sardinia, Toscana m fl
 • Maleriske landskap i Spania
 • Andalusia, Mallorca og Gran Canaria
 • Portugal – Europas kanskje vakreste land
 • Algarve, Lisboakysten, Madeira m fl
 • Sørlige Frankrike, når kun det beste er godt nok
 • Den franske Riviera, Provence, Languedoc-Roussillion m fl
 • Smil og matopplevelser i Hellas
 • Kreta, flere destinasjoner følger snart
 • Spennende og kontrastfulle Tyrkia
 • Bosporus-Istanbul, den ægæiske kysten – Dalaman

Se alle reisemål med Hideaways

Velg det riktige reisetemaet

Konseptet og nøkkelordene bak Hideaways er autentiske og sjarmerende ferieopplevelser hvor du kan velge mellom hoteller, ferieleiligheter og feriehus i forskjellige nivåer, helt opp til våre populære luksusreiser. Derfor tilbyr vi reiser til et bredt publikum. Hideaways er for par som ønsker tid på tomannshånd. Eller vi kan hjelpe den store familien med å finne et passende hideaway, hvor det krevet ekstra mye plass. Det viktigste for en god ferie er at du reiser med de rette personene - deretter kommer rammene og det er her Hideaways hjelper deg.

Se reisetemaer

Rom med utsikt

Setter du pris på en vakker utsikt? Hos Hideaways kan du være sikker på at vi vil innfri dine ønsker. Når vi håndplukker våre hoteller er utsikten et viktig kriterie for utvelgelse. 

Akkurat som hos oss mennesker, er hvert hideaway unikt og utsikten er ikke som noen annen. Hvis ikke utsikten fra rommet er slående, så er det sikkert utsikten fra bassengområdet som er forførende. Vi har mange hoteller hvor du fra ditt rom vil oppleve en fantastisk utsikt over fjell, hav eller en liten olivenlund, og hjertet ditt slår et ekstra slag i begeistring. Men det er vel ikke så merkelig, for det er jo selve essensen av et hideaway.

 

Boutique-hoteller

Et boutiquehotell er noe fullstendig uvanlig. Atmosfæren er intim og varm, utsmykningen er elegant men samtidig naturlig. Det ytre miljø er like fint som det indre. Et boutiquehotell kjennetegnes ved de ekstra detaljer som overgår dine forventninger. Du blir overrasket. De fleste vil nok mene at en spesiell atmosfære, intimitet og en innbydende stemning er en selvfølge, men vi ønsker også at hotellet skal være av høy standandr uten å være luksuriøst eller ekstravagant.

 

Romantikk for 2

Hva er mer romantisk enn et ekte hideaway hvor der kan settes fokus på parforholdet? Mange av våre hideaways er som skapt for tosomhet og vi kaller dette reisetemaet "romantikk". Hotellene ligger langt fra stress og jag og er det perfekte udgangspunkt for at pleie hverandre med ekstra oppmerksomhet og i harmoniske omgivelser. Uansett om du foretrekker et hideaway på en Finca i Andalusia eller en olivenlund i Toscana, så vil du finne et romantisk favorittsted. Hos oss finner du en lang rekke ”gjemmesteder” som kun venter på at bli oppdaget av deg.

Bra for par, se hvilke hoteller som danner de beste rammer for en fin kjæresteferie

Familieferie

Flere av våre hideaways byr på rikelig med opplevelser for voksne og barn og til alle som har et ungt sinn. Å lykkes med en god familieferie krever en del. Alle skal ha det bra og ha noe å gjøre samtidig med at det skal være plass til å dyrke familielivet. For å gjøre det lettere for deg, har vi markert alle familievennlige hideaways. Søk deg bort fra en stresset hverdag og sett fokus på familien på et ’gjemmested’ i avslappende omgivelser.

Reis med Hideaways og ha ferie med hele familien

Eksklusive hideaways

Blant våre nesten 300 hideaways gjemmer det seg enkelte eksklusive hoteller. De skiller seg ut ved at de er av en særllig klasse og tilbyr kvalitet utover det vanlige. Vi vil til og med kalle dem enestående. Det er kun våre mest utsøkte hideaways som vi tar med her. Hvis du søker et ekstraordinært yndlingssted og en sublim ferieopplevelse, så vil du på de fleste destinasjoner finne noen enkelte hideaways som lever opp til dette. Alle våre eksklusive hideaways tilbyr i den grad velvære - alt hva hjertet kan begjære.

Eksklusiv ferie på eksklusive hoteller

Mat og vin

De fleste av våre hideaways har egen restaurant hvor menyen oftest er satt sammen av lokale og friske råvarer. Mange av dem utmerker seg ved at lokalbefolkningen valfarter dit for å nyte et godt og vellaget måltid. Vi går mye etter sjarme, ekthet, innramning og presentasjon. En god vinkjeller eller kanskje til og med egen vinproduksjon er noe som vi vekter høyt i våres evige jakt etter unike hideaways. Mat og vin skal være på et høyt nivå, og kvaliteten av maten skal være en opplevelse i seg selv.

Rundreiser

Vi har en lidenskap for å håndplukke og velge våre hideaways. Men hva gjør en klok når det finnes flere favoritter på et og samme reisemål? Kanskje vil du gjerne prøve mer enn ét hideaway i løpet av en ferie.

Vår løsning på dette er en rundreise med bil hvor du kan oppleve flere autentiske overnattingssteder og samtidig oppdage forskjellige interessante deler av en region. Vi har nøye valgt ut forskjellige hideaways og skapt et program som vi med vår erfaring vet at passer til en skandinavisk globetrotter. Vi har tatt høyde for severdigheter og uimotståelige naturopplevelser, som du kan se underveis - alt sammen for å gi deg en inspirerende ferie.

Les mere om rundreiser hos Hideaways

Hvis du velger en rundreise i det spanske Andalusia tilbys du en ”meny” bestående av 3 sjarmerende hideaways; den gamle mølla Molino Nava, Cortijo Valverde med sine syv rom og maleriske Posada Morisca.

Opplev hjertet av Andalusia på en 8 dagers rundreise

Aktiv ferie

Aktiv ferie kan bety mange ting. Det kan være alt fra å surfe, vandre, klatre eller dra på jeepsafari, altså litt mer krevende aktiviteter. Det kan også være litt lettere utfoldelser som matlagingskurs, språkkurs, malerkurs, vinsmaking og andre stimulerende aktiviteter. Utover dette finnes det ganske mange forskjellige sportsaktiviteter som golf eller tennis. Uansett om du har lyst til å vandre i vulkanlandskap på Gran Canaria, eller om du foretrekker å klatre i de skogskledde fjellene i det nordlige Italia eller kanskje å spille golf i Andalusia, så har vi sikkert et hideaway som passer for dine interesser.

Fleksible reiser med fly og sjarmerende hoteller

Hideaways er et reisebyrå med fokus på personlige, små og sjarmerende hoteller som ofte ligger i motsatt retning av de største ”turistfellene”. Hos Hideaways finner du hoteller som er valgt ut av enten Mikkel, Simon eller Marie – vi har nemlig besøkt hver tenkelt hotell som du finner i vårt program. Vi selger reiser ut fra filosofien om at god kvalitet ikke behøver å koste en bondegård, og vi er ivrige på å finne de hotellene og feriehusene hvor du som gjest nettopp får det lille ekstra, uden nødvendigvis å skulle betale mer for det.

Selvom hvert hideaways er unikt og helt sin egen, så er den røde tråden at vi selv ønsker å komme tilbake og ha ferien nettopp her. Dermed er våre krav til hotellet eller feriehuset ut fra et personligt synspunkt, hvor vi vurderer hvert hideaway bl.a. ut fra atmosfære, beliggenhet, rom og ”romantisk touch”.

Med eller uten flybilletter

Du får det så fleksibelt som det overhode er mulig. Da vi booker dine flybilletter med rutefly, kan du tilpasse reiselengden akkurat som du ønsker det, så lenge det passer med en flyvning. Du kan også velge helt å at utelukke flybilletter og bare booke et hotell i et par dager hvis du har lyst til det. Du kan for eksempel ta et fly til Paris, kjøre videre selv til Barcelona, ta toget til Malaga og så finne veien hjem selv.

Bestiller du en pakkereise hos Hideaways gir det deg full trygghet både før, under og etter ferien din. Hideaways Reiser er dekket av Reisegarantifondet og Pakkereiseloven. En pakkereise skal bestå av minimum to elementer f.eks. fly og hotell.

Flere reiser fra oss

Vil du følge med på nyheter i vår verden er vi aktive på alle sosiale medier som for eksempel Facebook og Instagram. Du finner link sosiale medier nederst her på siden. Vi skriver også om opplevelser fra vår egen verden på bloggen, her kan du lese om nye hoteller, reisetips og mye mer.

Hver uke presenterer vi også nye produkter i form av hoteller, rundreiser og nye reisemål.

Hideaways Rejser i Danmark

Hideaways startet i Damark og de tilbyr mange fine hoteller og fly fra de fleste lufthavner i Damark. Klikk på nedenstående link for å komme til vår danske hjemmeside:

Reiser fra Danmark med Hideaways

Hideaways Resor i Sverige

Hideaways er et reiseselskap i København, men bor du i Sverige og vil reise med Hideaways henviser vi til vår svenske hjemmeside, hvor du kan booke reiser med avgang fra svenske lufthavner:

Reiser fra Sverige med Hideaways

Escapeaway

Vårt nye reisebyrå tilbyr billige reiser til destinasjoner i hele verden. Alle hoteller hos Escapeaway har gode anmeldelser, så du er sikret god kvalitet og en avslappet ferie.

Find billige reiser til hele verden hos Escapeaway her

 

Les mer

Valgfri avreisedato og reiselengde på alle hoteller

Filtrér